SMTP.hu hírlevél küldés és világjáró üzleti SMTP
biztonságos  és gyors üzleti levelezés és olcsó hírlevél küldés bárhonnan bármikor
Internet és tárhely szolgáltatótól független e-mail és hírlevél küldés- ne érje be kevesebbel
Már 5 perc múlva használatba vehető- online megrendeléssel és fizetéssel
Egyszerű kezelhetőség- bárki könnyen beállíthatja, ha nem megy segítünk
100%-os mobilitás- a világon bárhonnan használhatja
Átlátható éves üzleti csomagok és rugalmas egyenlegfeltöltés hírlevélküldőknek
Világjáró üzleti SMTP és hírlevél tudásbázis:
Online marketing szakértőnk:
webgalamb.hu - hírlevélküldő program és marketingeszköz
A WebGalamb segítségével könnyen megtervezheti hírlevelei összetételét, s azok célba juttatását. Tudatos online marketing ügyfeleink személyes igényeire koncentrálva. Online hírleveleink monitorozott úton érik el a potenciális ügyfelek halmazát. A profittermelő hírlevelek világa Önre vár.
A WebGalamb.hu hírlevel kiküldéséhez az smtp.hu hírlevél csomagját használja.

Számos esetben keresik meg Ügyfélszolgálatunkat azzal kapcsolatban, hogy az Érdeklődő a hírlevelének kiküldését a tárhely szolgáltatója segítségével oldja meg, viszont az a tapasztalata, hogy vagy nem kapja meg a címzettek jó része, és/vagy nagyon lassan mennek ki a levelek. Ezzel a problémával mi is találkozunk. A legtöbb tárhely szolgáltatónál általános probléma, hogy régen nem frissített nyílt forráskódú tartalomkezelős weboldalak (joomla, drupal, wordpress, stb) feltörések áldozatává vállnak. A feltörések leggyakoribb célja a tárhely mail() kihasználása segítségével a SPAM levelek küldése. A komolyabb tárhely szolgáltatók küzdenek e jelenség ellen, viszont 100%-os garancia sajnos nincs. Így tehát előfordulhat, hogy egy-egy tárhely szolgáltatónál az Ügyfél a saját mail()-el küldött levelei, a mások által nem frissített és feltört, SPAM-elő oldalak miatt “büntetésben” lesznek, vagyis a kiküldött levelei lassan fognak kimenni, valamint jó eséllyen a címzettek SPAM-ként fogják megkapni.


E jelenség elkerülésére jelent megoldást a Hírlevél SMTP csomagunk. Mivel a csomag részét képezi minimum 1 darab dedikált IP cím, így megoldott ez a probléma. Más Ügyfél általi esetleges, szándékos vagy véletlen SPAM küldési tevékenység nem befolyásolja az Ön által küldött hírlevelek kiküldését.

Segítségre, tanácsra szorul? Keressen minket: info@smtp.hu